• persoonlijke cadeau pakketten
  • betaal via tikkie
  • kanjerketting actie

KERSTKOEKJES

Bestel alvast je kerstkoekjes voor het personeel, klanten of voor je liefste familieleden. Leuk om cadeau te geven en om te krijgen. Ze worden mooi verpakt naar je toegestuurd. 

Let op, voor kerstpakketten op maat neem je contact op via het contact formulier. Dit jaar mocht ik weer hele leuke pakketten maken waaronder de DIY gingerbreadmannetjes met een icingpoeder zakje waarmee de ontvangers zelf aan de slag konden. Dit geeft onvergetelijke herinneringen, een creatief moment en een heerlijke nasmaak van het koekje dat ze naderhand opeten. 

Dus wil jij ook impact maken op je klanten? Laat het ons snel weten, dan maken we graag samen met jullie een passend pakket.

NIEUW, kerstworkshop voor bij jou thuis of bij ons op locatie. We verkopen pakketten waarbij je online video begeleiding krijgt tijdens het maken van jouw candy cottage. Maar woon je nu in de Drechtsteden, houdt dan onze Instagram pagina @cookiemagazinenl in de gaten voor de data en locaties die we deze december voor jullie reserveren. 

Hoe leuk is het om samen met je kind een candy cottage project te maken. Je krijgt een in elkaar gezet huisje van peperkoek, icing in spuitzakken en genoeg snoep om je huisje te versieren en de verschillende mini projecten te kunnen maken. Denk aan houdblokken stapelen, een sneeuwpop bouwen van marshmallows en een kerstboom versieren met sprinkels en snoepgoed.

Je hoeft zelf niet creatief te zijn, je kinderen zijn intuïtief genoeg en weten direct wat ze moeten doen bij het zien van dit pakket. Namelijk: genieten, proeven, uitproberen en spelen! Want dat mag, mijn dochter is 4 en nam van elk snoepje eerst een hapje, er mochten namelijk geen 'vieze' snoepjes op haar huisje geplakt worden.