Kerst

Verwen je personeel, klanten of geliefde familieleden dit kerstseizoen met onze heerlijke kerstkoekjes, het perfecte cadeau om te geven en te ontvangen. Laat je verrassen door onze prachtig verpakte lekkernijen, rechtstreeks bij je thuis bezorgd.

Voor unieke, op maat gemaakte kerstpakketten die een blijvende indruk achterlaten, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen via het formulier. Ontdek de magie van onze DIY gingerbreadmannetjes, compleet met een zakje icingpoeder voor een creatief en smakelijk avontuur. Het resultaat? Onvergetelijke herinneringen, een moment van creativiteit en de heerlijke nasmaak van zelfgemaakte koekjes.

Wil je dit jaar echt indruk maken op je klanten? Laat het ons snel weten! Samen creëren we een uniek en passend kerstpakket dat niet alleen de smaakpapillen verwent, maar ook langdurige herinneringen oproept. Maak deze kerst speciaal met Cookies by Jo. 

MAAK JE EIGEN KERST KOEKJES

Ontdek de chef in jezelf met onze exclusieve receptenbundels! Of je nu indruk wilt maken tijdens de feestdagen of nieuwe culinaire avonturen wilt beleven, onze bundels bevatten de geheime ingrediënten voor de mooiste koekjes en cakes. Bestel nu en ontdek verrassende recepten die je nooit eerder hebt geprobeerd. Bak mee, geniet en deel de magie van zelfgemaakte lekkernijen! 

NIEUW, kerstworkshop voor bij jou thuis of bij ons op locatie. We verkopen pakketten waarbij je online video begeleiding krijgt tijdens het maken van jouw candy cottage. Maar woon je nu in de Drechtsteden, houdt dan onze Instagram pagina @cookiemagazinenl in de gaten voor de data en locaties die we deze december voor jullie reserveren. 

Hoe leuk is het om samen met je kind een candy cottage project te maken. Je krijgt een in elkaar gezet huisje van peperkoek, icing in spuitzakken en genoeg snoep om je huisje te versieren en de verschillende mini projecten te kunnen maken. Denk aan houdblokken stapelen, een sneeuwpop bouwen van marshmallows en een kerstboom versieren met sprinkels en snoepgoed.

Je hoeft zelf niet creatief te zijn, je kinderen zijn intuïtief genoeg en weten direct wat ze moeten doen bij het zien van dit pakket. Namelijk: genieten, proeven, uitproberen en spelen! Want dat mag, mijn dochter is 4 en nam van elk snoepje eerst een hapje, er mochten namelijk geen 'vieze' snoepjes op haar huisje geplakt worden.