Feestdagen pre-order

Vier de feestdagen met een vleugje zoetigheid van Cookies by Jo! Plaats je bestelling ruim op tijd door gebruik te maken van onze handige pre-order optie. Het proces is eenvoudig en efficiënt: selecteer je favoriete lekkernijen, ontvang een betaalverzoek, en zodra de betaling is voltooid, wordt je bestelling definitief.

Speciaal voor onze klanten in de Drechtsteden bieden we gratis bezorging aan voor onze heerlijke boter crème koeken. Geniet van het gemak van een zorgeloze levering rechtstreeks naar je deur, zodat je je volledig kunt concentreren op het delen van lekkernijen en het creëren van blijvende herinneringen tijdens de feestdagen.

Bij Cookies by Jo streven we naar een naadloze en plezierige ervaring, van bestelling tot bezorging. Plaats vandaag nog je pre-order en laat ons je feestdagen extra bijzonder maken met onze ambachtelijk bereide lekkernijen.

Bestellen op de Feestdagen pagina: je kunt dit natuurlijk weken van te voren al doen of tot een week  voor de feestdag zelf. We nemen altijd even contact met je op over de stand van zaken.

Het vergt ieder jaar veel werk om vernieuwende en verbeterde producten neer te zetten voor jullie.

Neem alvast een kijkje:

En de vriendinnen collectie is eindelijk compleet!

En natuurlijk zijn de volgende items ook geschikt voor de feestdagen: