• persoonlijke cadeau pakketten
  • betaal via tikkie
  • kanjerketting actie

Over Cookies By Jo

Ik ben Jo, en ik bak al jaren koekjes in mijn eigen keuken, van suikerkoekjes tot eetbare bloemen koekjes en nu ook gedecoreerde koekjes met icing en fondant. Niet iedereen houdt van al die zoetigheid en daarom experimenteer ik met allerlei smaken. Zo wil ik uiteindelijk op deze pagina een leuk assortiment kunnen aanbieden voor iedereen. 

Dit avontuur begon toen mijn meisje Tess net geboren werd in 2018, ik had direct een order voor 180.000 eetbare bloemen koekjes voor in het eerste jaar dat het nieuwe restaurant open zou gaan. Dit restaurant kwam bij mij terecht via mijn Pinterest pagina, en terwijl wij op vakantie waren kreeg ik dus de vraag of ik aan hun nieuwe bedrijf koekjes wilde leveren. Zoals ik ben, zeg ik "JA" Tuurlijk, praten kan altijd! Eenmaal in gesprek met het restaurant bleek het om een mega order te gaan en als beginnende bakker en nul investeerders kon ik dit niet aan. Dus deze order heb ik laten schieten en ik ben mij toen weer gaan focussen op mijn werk in de zadenhandel. 

Na 14 jaar in dienst te zijn in de zadenhandel ben ik inmiddels mijzelf tegen gekomen, ik werkte veel voor weinig geld en voor weinig waardering. Ja, ik hou van een complimentje en Ja ik wil graag 1 keer per jaar op vakantie kunnen van mijn salaris. Dus er moest iets veranderen! Ik wilde graag iets erbij doen, en dit was eerst Personal Assistent en Private Driver zijn voor ondernemers die mij graag om zich heen hebben om wie ik ben, wat ik kan en wat ik doe. Ik maak een dagje werk net even wat minder saai door leuke verhalen te vertellen over wie ik ben (ja sorry dat schijnt hilarisch te zijn, een ADHD'er maakt gewoon veel mee) en natuurlijk maak ik grapjes over hun welgestelde leventje in vergelijking tot de rest van de wereld. Zeker nu met Corona is dat leventje even op een lager pitje komen te staan. 

Daarom ben ik nu werkzaam als inkoper, verkoper en adviseur bij een zadenhandel in Dordrecht maar daarnaast ook als koekjes bakker. Nee dit is zeker niet net zo spannend als rijden in een BMW X5 of een Aston Martin Rapide, maar wel heel rustgevend en prima te doen in combinatie met mijn reumatische aandoening. Ik heb altijd gevochten tegen een lichaam wat niet wilde wat ik wilde doen! Maar dat vraagt teveel energie dus laten we maar accepteren wat het wel kan en wat het niet kan. Ik wens je veel plezier met het uitpluizen van mijn website en neem zeker even een kijkje op mijn Instagram pagina!