Behind the brand

Ik ben Jo en woonachtig in Dordrecht, getrouwd en moeder van een lief meisje. Ik bezorg mijn cupcakes binnen de Drechtsteden en je zoete lekkernijen ophalen kan natuurlijk ook altijd. 

Mijn man staat altijd achter mij bij elke zakelijke beslissing. Hij is werkzaam in de marketing, toevallig ook binnen de Drechtsteden. Wist je dat wij highschool lovers zijn?! Al bijna 17 jaar samen. 

Maar "before everything" komt natuurlijk altijd onze dochter Tess. Ze zit op de Dordsche Vrije School waar ik klassenouder ben en mijn man in de MR zit. We zijn heel betrokken ouders en vinden het leuk om zo dicht bij ons kind te mogen staan in het leven. 

Ook is zij de reden waarom ik wil ondernemen, het is nog altijd in hobby vorm maar mijn droom is wel een mooie onderneming samen met mijn dochter voort te kunnen zetten. 

Ik hou natuurlijk heel erg veel van mijn man en dochter maar ook zeker heel veel van mijn ouders. Mijn ouders betekenen alles voor mij en staan altijd voor ons hele gezin klaar. Als ik van huis ben word mijn gezin inclusief katten volledig verzorgd door hen. 

Ik hou ook heel veel van onze mini vakanties op het safari resort van de Beekse Bergen. Vanuit je huisje heerlijk naar de giraffen kijken. En natuurlijk zou ik het liefst altijd in warme oorden willen vertoeven.

Ik hou enorm van lekker eten maken en uitdelen. Zo genieten de mensen dichtbij ons van alle lekkernijen die ik regelmatig maak.

Ik ben privé chauffeur en mag regelmatig mee naar onze buurlanden, maar ook wel eens iets verder weg. 

Ik heb een periode gekend van veel eenzaamheid en soms zelfs pest gedrag richting mij. Hierdoor ben ik door een diep dal gegaan, ik kan wel zeggen, ik ben er sterker uitgekomen en heb heel wat bagage achter me kunnen laten. Mijn wens is daarom om ooit in een team te mogen werken. 

Samen met mijn vriendin Jet hebben we al een mini-team van creatieve projecten. Ze woont alleen ver weg dus meestal is dit digitaal contact maar het werkt voor ons beide prima. 

 

Heb je nog vragen, dan kun je ons altijd een berichtje sturen via het contact formulier of via Instagram.