Beekse Bergen Safari Resort

Tijdens de lockdown in januari 2022 zijn wij naar het safari resort de Beekse Bergen geweest. Deze keer wel op het park waar je vanuit huis de wilde dieren kunt bewonderen.

EN wat hebben we genoten! Wat waren de dieren actief en onrustig door een soort lente koorts. Bokken en stieren die vechten met elkaar, giraffen die elkaar om de oren mepte met hun lange nek en zebra's die rond rende als een stelletje pubers op school!

Lees hieronder verder over ons avontuur in eigen land!

En zoals jullie inmiddels van mijn Instagram wel gewend zijn, neem ik mijn koekjes overal mee naartoe, zo ook op deze reis! En deze keer decoreerde ik ze ook echt op de vakantie zelf! Ik wilde er graag heen omdat ik er inspiratie op wilde doen voor de mooie dieren koekjes. Maar ik zal jullie eerst even meenemen in de vakantie ervaring.

Op het safaripark kun je een vakantiehuisje huren. Het fijne aan de huisjes is dat ze zijn uitgerust met een combi magnetron en 4 pits kookplaat. Wat betekent dat je dus een volledige keuken hebt zoals je thuis gewend bent. Aangezien wij een huisje hadden voor 8 personen was de keuken echt heel groot. Dat was mega fijn want daardoor had ik alle ruimte om koekjes te bakken en te decoreren. Ook voor het avondeten waren er genoeg spullen in huis. Maar je kunt er ook voor kiezen om het avondeten te bestellen en thuisbezorgd te krijgen.

Dankbaar voor deze mooie dagen

Ik ben enorm dankbaar voor hoe soepel het personeel omging met de lockdown. Er waren versoepelingen en we kregen toegang tot de auto safari tocht! Dit hoorden we in de nacht voordat we arriveerden. Toen we daar waren ging ineens ook de binnenspeeltuin open voor kids! Wat een feest!

 

Nu hoop ik binnenkort aangemeld te worden voor het affiliate programma voor de Beekse Bergen zodat jullie via mijn pagina dus kunnen boeken bij dit enorm gave resort in eigen land.

Hier zie je de foto's van de koekjes die ik graag zou willen verkopen in de shop op het safari resort. Ik ben naar binnen gelopen om te vragen of de inkoop aanwezig was en of ze het iets vonden voor in hun shop. De inkoper heeft een foto gemaakt en zou het hoofdkantoor gaan mailen... fingers crossed!!!

Zie hier een paar foto's van het eindresultaat: