Kerstcollectie 2021

De kerstcollectie van 2021, een Live uitzending via Instagram en een nieuwe service voor bedrijven werd geboren!

2021 is een jaar waarin we allemaal heel flexibel moesten zijn, onze relaties op de proef zijn gesteld door een lockdown en  een avondklok, maar ook een jaar waarin we meer naar elkaar toe gegroeid zijn en veel over onszelf geleerd hebben.

Ik ben gek op ondernemen en koekjes pakketten maken! Dus zo kwam de kerst collectie tot stand. Ik mocht pakketten maken voor bedrijven en deze ook verzenden naar hun klanten bestand. Daarmee werd de nieuwe service in het leven geroepen:

"Wij ontzorgen je van het bedenken tot verzenden van je cadeau pakketten!"

Door de lockdown ging de kerst fair niet door en samen bedachten ik en mijn vriendin een LIVE uitzending via Instagram. Ik maakte een ware kerststal zodat we onze verkoopwaar goed konden laten zien!

Daarnaast deden we mee aan de online kerstmarkt die werd georganiseerd door https://deonlinemarktorganisator.nl/ , uiteraard is de kerstmarkt van 2021 inmiddels gesloten.

Wil jij nou ook een leuk kerstpakket dat gepersonaliseerd is en mooi aansluit op jouw bedrijf? Vraag dan tijdig een offerte aan via het contact formulier of lees je alvast in op de bedrijven pagina.