Valentijn collectie 2022

Omdat ik vind dat Valentijn niet alleen voor romantische stelletjes is wijd ik mijn Valentijns blog aan vriendinnen! Want vergeet niet dat Valentijn er is voor de liefde, en liefde komt in alle vormen, soorten en maten voor. Zie ook onze LGBTQIA+ linten!

Adel en Claudia zijn 2 power vrouwen waarvan ik alleen maar kon hopen dat ik ze ooit tegen zou komen in mijn leven.

Ik heb Adel leren kennen via Claudia, Claudia is een echte mensen verbinder. Je kunt haar blog vinden door hier te klikken of haar social media account door hier te klikken.

Lees hieronder verder over mij als klein meisje en mijn vriendschappen, en natuurlijk voor de foto's die wij maakte in het mooie Hilton in Amsterdam.

Adel heeft al eens eerder een kamer geregeld voor mij in het Hilton toen ik een bijeenkomst had van The pizza party Amsterdam en een bestelling moest afleveren aan de Sarphatistraat in Amsterdam. Het was een intensieve dag en daarom wilde ik graag blijven slapen daar.

Zo ook deze keer sliepen we samen in een Hilton hotel in Amsterdam en maakte we foto's van mijn collectie Valentijnverpakkingen en haar eigen gemaakte jurken!

Zie hier een paar foto's van deze dag:

We maakte foto's van mijn Valentijns verpakkingen en haar pyjama paste perfect bij mijn zwarte bonbon doosjes!! 

Mocht je direct naar de product pagina voor Valentijn willen gaan klik dan hier.

Kleine Jo en haar zoektocht in het leven.

Vroeger had ik eigenlijk nooit lang een vriendinnetje, en als ik ze al had was ik bang ze kwijt te raken. Ik was eigenlijk toen al vaak depressief en zag het nut van het leven niet zo. Ik moest naar school gebracht worden door mijn moeder want anders liep ik gewoon ergens anders heen, ik wilde absoluut niet naar school. Nog steeds heb ik een aversie tegen het school systeem. Maar goed ik heb nu wel een probleem met grammatica, haha dus wellicht was het wel slimmer geweest beter op te letten bij de Nederlandse taal lessen.... 

AFIJN, wat je niet werd geleerd is hoe je vrienden maakt die bij jou passen. Ik hoorde nergens bij, en in de pubertijd wilde ik ook nergens bij horen! Inmiddels heb ik de nodige beschadigingen opgelopen en ben ik door schade en schande wijs geworden. Vertrouwen moeten mensen verdienen, ik was altijd een open boek en dat zal ik altijd blijven, dat is nu eenmaal het aard van het beestje. Maar ik weet inmiddels wel dat ik wat voorzichtiger mag zijn met mensen toelaten.

Adel is super lief, creatief en een harde werker!

Ze is een super mooi mens en is een beetje zoals ik, ik had haar pas 1 keer gezien, ik had een slaapplek nodig in Amsterdam en ik dacht, Adel weet misschien wel iets! En ja hoor, Adel regelde zelfs een hotel overnachting in het Hilton voor ons beide!! Ik heb stilletjes gehuild, waaraan had ik dit verdiend?? Ik kende haar amper en toch deed ze dit voor mij! We zijn de dag na mijn afspraken en ons slaappartijtje naar de verjaardag van Claudia gegaan. We zijn naar Pink Beach geweest met zijn 3e en dat was echt fantastisch.

Er is nog iets wat Adel en ik delen

Adel is toevallig net als mij iemand die haar eigen jurken maakt! Deze verkoopt ze ook trouwens!!! En voor deze date maakte ze 2 identieke zwarte jurkjes om foto's in te maken.

Heel soms, kom je het geluk ineens tegen.

Het is een droom die werkelijkheid werd, een vriendschap waarbij het helemaal oké is dat je niet stil wil zitten op de bank, maar dat je gewoon beide lekker je ding kan doen! Dat is iets waar ik altijd moeite mee had, ik wil namelijk niet graag even een kopje koffie komen doen op een dag dat ik me helemaal top en energiek voel.. Ik wil niet volwassen worden en niet meer kunnen buitenspelen. Ik wil bezig zijn en leuke dingen doen!

klik hier om naar Adel haar Instagram pagina te gaan en ontdek wat ze allemaal doet, ze sport heel hard en werkt in het Waldorf Astoria in Amsterdam. Ze leert hier ook het personeel om goed voor hun lijf te zorgen en doet vaak nieuwe fitness oefeningen met ze! 

Op de laatste afbeelding zie je een foto van de jurk die ze speciaal maakte voor ons beide! Volgende keer moeten we er overdag foto's van maken want hier was het al donker...